Voor Papermarketing staat de kwaliteit van het vermarkten van het gerecyclede materiaal altijd voorop. Hierbij draait het er vooral om hoe de kwaliteit echt is en of deze aansluit of voldoet aan de wensen en behoeften van onze afnemers. Teveel en te vaak worden de grenzen van de kwaiteitsstandaarden opgezocht met allerlei discussies tot gevolg. Papermarketing begint dus altijd eerst met: “wat is de kwaliteit, en wat zijn de mogelijkheden?", om vervolgens daar met de juiste afnemer afzet voor te regelen.

 

Waar Papermarketing zich natuurlijk ook om bekommert is de prijs en betaling. Niet alleen is de prijs het uiteindelijke resultaat van een succesvolle marketinginspanning; betalingen zijn minstens zo belangrijk. Marktprijzen en correcte en tijdige betalingen zijn daarbij de juiste ijkpunten. Samen met onze partner, doen we wat we afspreken!

 

Een ander belangrijk punt voor Papermarketing is het persoonlijke aspect. Jarenlange contacten en relaties maken dat men weet wat voor 'vlees men in de kuip heeft’.

Betrouwbaar, professioneel en serieus zijn daarbij de sleutelwoorden.


Tot slot staat Papermarketing altijd open voor participatie & partnerships. Dit op basis van ‘win-win’, gelijkwaardigheid en transparantie. Indien gewenst zijn exclusief en/of toegesneden Marketing-overeenkomsten met relaties ook mogelijk.